maanantai 8. kesäkuuta 2015

Summer

Hei kaikki ihanaiset lukijani!

Niin kuin otsikosta voi päätellä, tämänpäiväisen postauksen aiheena on aika pitkälle kesä ja minun omat kesäsuunnitelmat. Kesäkuu on alkanut aikasen vauhdilla ja eipä tässä ole oikeastaan muuta ehtinyt kuin olla töissä. Ainoa vapaa-aika on viikonloppuisin! Viime viikonloppu vierähti Paskanluonnin MM-kisoissa, joista mulla ei valitettavasti ole kuvia.  Se oli uusi, mutta äärimmäisen mielenkiintoinen kokemus! Ehkä sitä vielä joskus uskaltautuu osallistumaan itsekin!

Tämäkin viikko alkoi taas töiden parissa ja töitä on tiedossa koko viikoksi. Viikonlopuksi kaavailtiin pienimuotoista tyttöjen reissua Ylivieskaan, että pääsisi ostelemaan vähän sisustustavaroita ja muuta tarpeellista uuteen asuntoon johon olisi tarkoitus avopuolison kanssa elokuun ensimmäisellä viikolla muuttaa meidän kissapoikien kanssa. Päätettiin myös aloittaa avopuolison kanssa vähän terveellisempi elämä, mikä voi kyllä olla aika haasteellista kesäloman ja grillikauden huomioiden! Tarkoitus olisi lenkkeillä useamman kerran viikon aikana ja katsoa vähän mitä sinne leipäluukkuun laittaa. Tämä viikko ei olisi oikeastaan voinut alkaa yhtään tämän paremmin, sillä avopuolison hakema koulupaikka varmistui tänään joten varma muutto on edessä. 

En ole kauheasti kerennyt mitään sen suurempaa kesälle suunnitella. Tarkoitus olisi käydä ehkä Oulussa shoppailemassa, mikäli Nikon kanssa vapaat täsmää ja rahatilanne antaa sen verran periksi. Tiedossa voi olla myös mukava kylpyläviikonloppu Nallikarissa. 

Kuvailtiin myös tänään Roosan kanssa, jonka blogin löytää osoitteesta www.elamaniminunvareillani-roosa.blogspot.com käykäähän kaikki tsekkaamassa ! Ohessa myös tämän päiväisiä kuvailua! 














Kommentoikaahan kaikki joko facebookissa, askissa tai kikissä blogipostausta ja ehdotelkaa mahdollisia tulevia postausideoita! :) Hyvää kesää kaikille!

1 kommentti:

  1. Tää oli kiva postaus! Ja nuo kuvat onnistu ihan sikahyvin! :)

    VastaaPoista