lauantai 16. tammikuuta 2016

Talven kuulumisia

Hei kaikille lukijoilleni!


Siitä onkin jo tovi kulunut kun tänne on viimeksi kirjoiteltu. Ajattelin nyt vihdoin kirjoitella.

 Viime vuoden vaihde ja alkuvuosi on mennyt oikeastaan aika nopee koulun parissa. Koulun eteen on todellakin saanut tehdä hulluna töitä ja tehtäviä on vain tullut ja tullut. Loppua ei sillekkään tehtävien tulolle näytä olevan. Kohta se koeviikkokin jo häämöttää.

Jos kertoisin jotain viime vuoden vaihteesta vielä, sillä viimeisestä postauksesta on aikaa?

Joulun tosiaan vietin perheen kanssa heidän luonaan ja seuraavana päivänä lähdinkin sitten ajelemaan anoppilaan Haapavedelle viettämään toista joulua kirjaimellisesti! Lahjat ja kaikki. Jouluruokaakin syötiin seuraavat 2 päivää. Lahjoja en aivan kauheasti saanut, mutta listaan niistä muutaman: satiinipussilakanasetin, sähköhammasharjan, lahjakortteja vaatekauppoihin ja meikkiliikkeeseen. Joulun pyhien jälkeen ajeltiinkin sitten avopuolison kanssa takaisin Rovaniemelle.

Tämän vuoden alkukuukaudet tulevat olemaan todella jännät, sillä paljon tapahtuu. Helmikuussa tanssimme avopuolisoni kanssa Vanhojen tanssit Lapin urheiluopistolla sekä Rovaniemen ammattilukiossa. Paljon on jo harjoiteltu, mutta silti suurinpiirtein puolet asioista vielä hukassa... Kiirettä pukkaa, mutta eiköhän siitäkin kumminkin selvitä!

Toinen ilon asia tässä vuoden vaihteessa on ollut koiranpentu. Päätettiin pitkän mietinnän jälkeen päädyimme tulokseen, että molemmat tahtoo koiranpennun ja sellainen meille on aivan tervetullut. Etsiskelimmekin pitkään meille sopivaa pentua ja sellainen tuolta Oulun seudulta meille löytyi. Tytön nimeksi tulee Halla, ja hän meille kotiutuu helmikuun puolessä välissä. Olemme hommanneet jo suurimman osan tavaroista neidille valmiiksi ja ilolla odotamme häntä saapuvaksi.

Päivittelen taas kun ehdin, toivottavasti mahdollisimman pian! Loppuun laitan vielä piristykseksi kuvan meidän pienestä pallerosta :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti