maanantai 29. helmikuuta 2016

Uusi perheenjäsenemme

Hei kaikki lukijat!


Siitä on hetki taas kun olen tänne kirjoitellut. Viime kirjoitus oli hieman mollivoittoinen, mutta nyt haluan kirjoittaa teille meidän uudesta perheenjäsenestä, joka meille kotiutui parisen viikkoa sitten. Neidin nimi on Halla ja Halla on 10 viikkoinen sekarotuinen tyttö. Haimme Hallan Oulun Toppilasta muutama viikko sitten pitkän ja tuskallisen odotuksen jälkeen.

Koiranottoa mietimme todella todella kauan ja lopulta syntyi sitten päätös koira ottaa. Siitä alkoi sitten etsintä jotta löytäisimme juuri meidän perheeseen sopivan pennun ja hetken selailtua löytyi ilmoitus pentueesta josta saimme sitten lisää kuvia ja kuvia juurikin tästä pennusta joka meille tuli. Valitettavasti emme päässeet katsomaan pentua etukäteen, mutta päätimme kumminkin pennun ottaa oli se minkälainen tahansa (joidenkin mielestä maailmanloppu ottaa pentu näkemättä sitä). Menimme sitten hakemaan neidin kotiin ja hän oli juuri sellainen kuin olimme kuvitelleetkin.

Nyt yhteiseloa on jo muutama viikko takana ja vaikka mitä on opittu. Osataan istua ja mennä maahan käskystä. Paljon tekemistä on kumminkin vielä edessä. Ipanakurssin aloitamme 2.3, jonka sisältö on aikalailla arkisten perusasioiden opettelua. Tosiaan Halla on sekarotuinen. Hallan emä Iines on puhdas lyhytkarvainen hollanninpaimenkoira ja isässä Rikissä on rottwaileria ja kultaistanoutajaa.

Kirjoittelen myöhemmin paremmin Hallasta, kunhan saan lisää kirjoittamisen aihetta. Lopuksi muutama kuva uudesta tulokkaasta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti